Werkdagen Hoevetuin 10 NOV

De Hoevetuin is een initiatief van VELT Koude Beek en wordt gerealiseerd door tientallen vrijwilligers. Ook jij kan meedoen: door mee te tuinieren, door mee de tuin als troostplek vorm te geven, door mee activiteiten te organiseren, of nog anders op jouw manier. Alle ideeën zijn welkom. Neem zeker contact op! 

Laat hier je e-mailadres achter als je graag op de hoogte blijft of meewerkt.

Tuinier je mee op 10 november?

Tijdens de herfst, winter en lente zullen we de tuin nog verder inrichten. De eerstvolgende  tuin(werk)dag gaat door op  zondag 10 november.

We starten om 9u30 achter de Hoeve, daar staat vanaf 9u15 u koffie of thee klaar. 

Op 10 november zullen we een aantal bomen en struiken planten, gras verwijderen en hakselhout toevoegen, dan voorzien we een ganse dag!

Wat breng je mee?  Jouw warme aanwezigheid, eventueel werkhandschoenen, schoeisel en kledij die vuil mogen worden, grote en kleine schoppen en spades, een harkje om onkruid te verwijderen en een emmer zijn zeer welkom. Op 10 november zullen ook enkele kruiwagens zeer welkom zijn!

Wij voorzien ook wat werkgerief en verder koffie, thee, gebak en op 10/11 een lunch.  Er wordt gewerkt en er is ook tijd voor een fijne babbel.

Ervaring als tuinier is niet vereist – iedereen is welkom. We nemen foto’s om de Hoevetuin bekend te maken. Wil je  liever niet herkenbaar op de foto, doe dan een fluovestje aan!

Vergeet je niet in te schrijven!  We vragen je wel om vooraf in te schrijven. Zo weten we hoeveel koffie we moeten zetten en hoeveel gebak we voorzien én vooral, zo ben je zeker verzekerd via Velt. We vragen je ook om je telefoonnummer, zodat we je via whatsapp gericht kunnen informeren! Je kan hier inschrijven