Foto: Els Menten

De moestuin van Mme Zsazsa – 18 oktober 2023 (20.00 uur)

Foto: Els Menten
Foto: Els Menten

Het nieuwste boek “Zaaigoed” van auteur en moestuinier Kim Leysen (Mme ZsaZsa) ligt al enige tijd in de winkels. Tuinieren met zo weinig mogelijk inspanning en zo veel mogelijk opbrengst is de filosofie van het boek. In deze avondvullende lezing zal Mme Zsazsa ons meenemen in haar verhaal en haar ervaringen in de moestuin. Onderwerpen zoals verzorging van de bodem, het moestuinplan met voor-, tussen- en nateelten en het optimaal benutten van de serre komen aan bod. Na de lezing zal de foyer geopend worden voor een drankje en een nabespreking. 

Datum: woensdag 18 oktober 2023
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: Theater Vooruit – Sint-Bavoplein 17, Boechout

Deelnameprijs: 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden
Wij verzoeken u vriendelijk om op voorhand te betalen op rekeningnummer BE56 9796 1449 3688, met vermelding van uw naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *