Kruidenwandeling zaterdag 3 september 14u-16u

We gaan op stap met “de kruidenmin” Zelf verwijst Nathalie Hermans voor de naam naar “ Iemand die de kruiden bemint”. Als Herborist foerageert ze ons langst lekkere eetbare wilde planten en leert ze ons hoe je veilig en met respect voor de natuur kan wildplukken. Wilde kruiden en groenten zitten boordevol smaak, aansterkende vitaminen, mineralen en gezonde stoffen die amper nog in industrieel geteelde planten zitten.
Wil je graag weten welke planten veilig en lekker zijn en hoe je met respect voor de natuur plukt, wandel dan mee door de wondere wereld van het hedendaagse wildplukken. Want wildplukken doe je niet in het wilde weg. In deze wandelles krijg je een introductie in het herkennen van een aantal lekkere planten en hun culinaire toepassing.

Plaats: Fort van Borsbeek.

Inschrijven is niet meer mogelijk, maximaal aantal deelnemers werd bereikt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.